Bloemen

Bloemen zijn in zijde of naturel te verkrijgen.

ZIJDE: kan je bestellen tot de dag van de begroeting voor 17u of tot 1 dag voor de plechtigheid voor 17u. Plaats je bestelling bij voorkeur via ‘bloemen bestellen’ op onze website (of via mail, telefoon of onze toonzaal), geef een bedrag door en we zorgen ervoor dat dit zowel van kleur als stijl aangepast wordt aan de keuze van de familie.

NATUREL: kan je tot 1 dag voor de begroeting voor 17u bestellen of tot 2 dagen voor de plechtigheid voor 17u. Plaats je bestelling bij voorkeur via ‘bloemen bestellen’ op onze website (of via mail, telefoon), geef een bedrag door en we zorgen ervoor dat dit zowel van kleur als stijl aangepast wordt aan de keuze van de familie.

Bloemen bestellen Openingsuren

We kiezen er bewust voor om geen fotoboek online te plaatsen. Zo voorkomen we dat dezelfde stukken gekozen worden, dat jullie een andere kleur kiezen dan de familie en het geheel daardoor niet bij elkaar past.
Er zijn seizoenen en trends waardoor we nu veel meer variatie krijgen in de bestelde stukken en we het zo voor iedereen veel persoonlijker kunnen maken.