Familieberichten

coronavirus voorzorgsmaatregelen update 2 november

° uitvaarten bespreken proberen we zoveel mogelijk via telefoon, mail of videobellen, indien een afspraak nodig blijkt kan dit alleen in ons bureel met een max. van 2 pers, de thuisblijvers kunnen desnoods opgebeld worden tijdens het gesprek.

° plechtigheden in aula, kerk of op begraafplaats kunnen doorgaan voor maximum 15 personen, kinderen tem 12 jaar worden niet meegerekend.

° koffietafels kunnen niet meer georganiseerd worden.

° groeten kan in ons funerarium enkel voor partners, kinderen, klein- en achterkleinkinderen tijdens de openingsuren van het funerarium. Het is de bedoeling dat je als familie onderling afspreekt wie wanneer komt groeten, er mogen maximum 3 personen in de groetkamer of per gezin die onder hetzelfde dak wonen. Voor broers en zussen is er 1 groetmoment voorzien (bespreek met de familie wanneer je kan komen). Wij vragen de naaste ook niet af te spreken aan onze voordeur wegens het samenscholingsverbod van max 4 personen, wachten doen we in de wagen.

° Deze periode steunen we elkaar via bloemen, telefoon, videobellen, website, kaartjes of andere media.

° Voor het kiezen van urenveld- of columbariumplaten, mini urnen, juwelen, ... bel je ons op om te bespreken hoe we de bestelling kunnen plaatsen.

° bloemen bestellen voor een overledene voor de uitvaart kan alleen via website, mail of telefoon. Geef een bedrag door en wij passen de stijl en kleur aan aan de gekozen stukken van de familie, we bezorgen je ons rekeningnummer of vraag een factuur.

° een mondmasker dragen in onze gebouwen is verplicht, inclusief aula, gelieve ook de social distancing en de handhygiëne te respecteren,                                                   alleen zo beschermen we elkaar!