Familieberichten

coronavirus voorzorgsmaatregelen update 1 juli

° uitvaarten bespreken proberen we zoveel mogelijk via telefoon of digitale weg, indien een afspraak nodig blijkt kan dit alleen in ons bureel met een max. van 2 pers, de thuisblijvers kunnen desnoods opgebeld worden tijdens het gesprek

° plechtigheden kunnen doorgaan in onze aula voor max 50 pers, in andere gebouwen tot max 200 pers waar de nodige 1,5 m kan aangehouden  worden (zal overal verschillend zijn)

° koffietafels kunnen opnieuw georganiseerd worden tot maximum 50 personen

° groeten kan in ons funerarium enkel voor het gezin en broers en zussen tenzij er een groetmoment voorzien is dat vermeld staat op de rouwbrief, de naaste familie zal hierbij niet altijd aanwezig zijn. Wij vragen jullie ook niet af te spreken met de naaste familie aan onze voordeur.

° bloemen bestellen voor een overledene kan alleen via website, mail of telefoon. Geef een bedrag door en wij passen de stijl en kleur aan aan de gekozen stukken van de familie, we bezorgen je ons rekeningnummer of vraag een factuur

° een mondmasker dragen in onze gebouwen is verplicht, inclusief aula,                   alleen zo beschermen we elkaar!

° zaterdag 11 juli zal het funerarium alleen geopend zijn tussen 12 en 13u