Familieberichten

coronavirus voorzorgsmaatregelen update 26 april

° uitvaarten bespreken kan op afspraak liefst met 2 personen met een maximum van 3 personen, kinderen onder 12 jaar inbegrepen, de thuisblijvers kunnen desnoods opgebeld worden tijdens het gesprek. We proberen nadien zoveel mogelijk via telefoon, mail of videobellen alles verder op te volgen.

° plechtigheden in aula, kerk of op begraafplaats kunnen doorgaan voor maximum 50 personen, kinderen tem 12 jaar worden niet meegerekend.
Wel rekening houden met de oppervlakte van de ruimte, 1 persoon per 10m2, in onze aula wil dit zeggen 28 personen beneden en 19 personen kunnen er boven volgen (47 personen kunnen er uitgenodigd worden + de kinderen onder de 12 jaar)

° koffietafels mogen nog steeds niet georganiseerd worden.

° groeten kan in ons funerarium voor familie, naaste vrienden en naaste buren verspreid over de openingsuren van de winkel en het funerarium (openingsuren) en dit per gezin die onder hetzelfde dak wonen. Het is de bedoeling dat je als familie onderling afspreekt wie wanneer komt groeten om niet samen hier te zijn.  Wij vragen ook niet af te spreken aan onze voordeur wegens het samenscholingsverbod van max 10 personen, wachten doen we in de wagen.
(ook buiten voor onze zaak zijn wij verantwoordelijk voor de organisatie betreffende de groetmomenten, ga na het groeten zo snel mogelijk weer naar huis, blijf dus niet napraten)

° Deze periode steunen we elkaar via bloemen, telefoon, videobellen, website, kaartjes of andere media.

° bloemen bestellen voor een overledene voor de uitvaart kan via onze webshop (of telefoon als het niet anders kan). Geef een bedrag door en wij passen de stijl en kleur aan aan de gekozen stukken van de familie.

° Voor het kiezen van urnenveld- of columbariumplaten kan je een afspraak maken.

° De winkel is open voor zijden bloemen, mini urnen, juwelen, ..., voor louter vragen zijn wij enkel per mail of telefoon bereikbaar.

° een mondmasker dragen in onze gebouwen is verplicht, inclusief aula, gelieve ook de social distancing en de handhygiëne te respecteren,
alleen zo beschermen we elkaar!