Familieberichten

coronavirus voorzorgsmaatregelen update 2 november

° uitvaarten bespreken proberen we zoveel mogelijk via telefoon, mail of videobellen, indien een afspraak nodig blijkt kan dit alleen in ons bureel met een max. van 2 pers, de thuisblijvers kunnen desnoods opgebeld worden tijdens het gesprek.

° plechtigheden in aula, kerk of op begraafplaats kunnen doorgaan voor maximum 15 personen, kinderen tem 12 jaar worden niet meegerekend.

° koffietafels kunnen momenteel niet meer georganiseerd worden.

° groeten kan in ons funerarium enkel voor partners, kinderen, klein- en achterkleinkinderen tijdens de openingsuren van het funerarium. Het is de bedoeling dat je als familie onderling afspreekt wie wanneer komt groeten, er mogen maximum 3 personen in de groetkamer of per gezin die onder hetzelfde dak wonen. Voor broers en zussen is er 1 groetmoment voorzien (bespreek onderling op voorhand wie welke dag en op welk uur langskomt  zodat je niet op hetzelfde moment hier bent en wacht niet op elkaar buiten). Wij vragen de naasten ook niet af te spreken aan onze voordeur wegens het samenscholingsverbod van max 4 personen, wachten doen we in de wagen.

° Deze periode steunen we elkaar via bloemen, telefoon, videobellen, website, kaartjes of andere media.

° bloemen bestellen voor een overledene voor de uitvaart kan via onze webshop. Geef een bedrag door en wij passen de stijl en kleur aan aan de gekozen stukken van de familie.

° Voor het kiezen van urenveld- of columbariumplaten kan je een afspraak maken.

° De winkel is open voor zijde bloemen, mini urnen, juwelen, ..., voor louter vragen zijn wij enkel per mail of telefoon bereikbaar.

° een mondmasker dragen in onze gebouwen is verplicht, inclusief aula, gelieve ook de social distancing en de handhygiëne te respecteren,                                                   alleen zo beschermen we elkaar!